Van Baarle | Beginpagina
Van Baarle

Referenties

Particulier - Honselersdijk, : We willen jullie nog bedanken voor het uitzoekwerk/meedenken en het leggen van de marmoleumvloer. Hij ligt er prachtig bij en houdt zich goed. Bijna iedereen die langskomt, en het nog niet had gezien, zegt er iets over. Vooral ook over de mooie combinatie met de plinten in dezelfde kleur, wat het ruimtelijke effect versterkt. We gingen voor de mooiste en voor ons meest praktische vloer met een natuurlijke en vrije uitstraling, wat bij deze omgeving past. Het ouderwetse vakmanschap wat jullie bieden kom je nog maar weinig tegen. Het is goed om mee te maken dat het nog bestaat en dat jullie er zelf ook plezier in hebben. We hopen dat, ondanks deze crisistijd, jullie het vol kunnen houden met jullie bedrijf. We wensen jullie het allerbeste toe.

 Mw. A. de Leeuw - Delft: Via mijn zoon,  die zeer tevreden is met zijn marmoleumvloer in de keuken, kwam ik bij van Baarle terecht voor de stoffering van mijn keuken, hal en hobbykamer. Eerst naar de gezellige showroom aan de Buitenwatersloot geweest om daar in alle rust en met deskundig advies uit de vele kleuren de juiste keuze te maken. Daarna kwam het leggen, waar ik wel wat tegenop zag, maar dat viel allemaal zo mee. Vakkundig en keurig gelegd en alles netjes achtergelaten. Service en kwaliteit, dat staat zeker voorop bij Van Baarle, maar ook de vriendelijkheid van de medewerkers is iets wat ik niet snel zal vergeten.

M.A. Meulstee - Schiedam : Wanneer je kiest voor Marmoleum en voor Van Baarle, dan ben je verzekerd van kwaliteit en haal je daarnaast een prettig en professioneel gezelschap in huis. Kom gerust bij ons kijken, hoe strak en onderhoudsvriendelijk Marmoleum is.

H.J.P. Verhoeff - Delft. Leuk: mijn referentie op jullie site! Mijn keukenvloer is door Matthias vakkundig gelegd, en ik ben er zeer tevreden mee.

H.R. Noordam - Den Haag : Sinds kort prachtig marmoleum van de daarin gespecialiseerde firma Van Baarle op de vloer. Vriendelijk en deskundig geholpen. Er was voortdurend contact (per mail en telefonisch) over practische zaken, en geen vraag van mijn kant was te veel. Prijs/prestatieverhouding is ook goed. Zeer communicatief en meedenkend met de klant.

P.W.A. Melissant - Pernis  : Toen we op zoek waren naar een juiste vloer in ons nieuwe huis werden wij goed geholpen en goed geadviseerd. We zijn zeer tevreden over onze vloer en het is super mooi gelegd.

P.A.M. Olsthoorn - Kaag en Braassem : Toen wij in ons huis marmoleum wilden laten leggen hebben wij ons vooraf goed georienteerd en zijn we terecht gekomen bij de Marmoleumspecialist van Delft : M.W.Q. van Baarle BV. Daar hebben we nog geen minuut spijt van. Heldere uitleg over de verschillende ondervloeren, je mag stalen mee naar huis nemen om de kleur thuis te bekijken en uiteraard ontzettend vakbekwaam gelegd.

J.A. de Best - Leiden : Ons hele huis is voorzien van marmoleum, gelegd door Van Baarle BV. We zijn goed geholpen door vriendelijke medewerkers, goede service. En de vloer ziet er fantastisch uit. Verschillende kleurtjes in de kinderkamers en een hele strakke trap.  We hebben ook goed advies gekregen voor de ondervloer, dit in tegenstelling tot bij andere bedrijven. Als we ooit een andere kleur vloer of op de trap willen gaan we zeker weer langs in Delft bij de Marmoleumspecialist.

 

flashgallery
 
contact