Van Baarle | Beginpagina
Van Baarle

Wie zijn wij

 

In 1977 zijn wij begonnen met een algemene woninginrichtingszaak, van meubelstoffering tot wand- en vloerbekleding. Na 20 jaar hebben wij gekozen voor een meer uitzondelijk bedrijf.

Op 21 februari 1997 is onze Marmoleum winkel geopend, zoals de naam al zegt: gespecialiseerd in Marmoleum.

In 2009 is het bedrijf volledig overgenomen door Matthias, hij werkte al 20 jaar mee, en gaat zich steeds verder specialiseren in het leggen van de gladde vloeren. In onze winkel kunt U de zeer uitgebreide linoleum-collectie bekijken. Ook zijn daar stalen van de steeds meer in opkomst zijnde _PVC stroken en vloeren.

We zijn blij dat we onze productenlijn kunnen uitbreiden met PU gietvloeren - in de volksmond : Betonlook - zowel voor de particulieren als voor de projectenmarkt. Deze vloeren worden door ons geïnstalleerd, in combinatie met Qualityflor BV. Deze vloeren zijn geschikt over vloerverwarming, UV-bestendig, enigzins rekbaar en scheuroverbruggend. PUvloeren zijn altijd naadloos en in iedere gewenste kleur (ook RALkleuren) leverbaar. Zie : PVC-stroken en andere harde vloerbedekkingen : PU gietvloeren.

 Onze winkel is geopend:  Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor vragen, persoonlijke en letterlijk op maat geneden adviezen, staan wij tijdens de bovengenoemde tijden voor U klaar. Ook buiten deze tijden helpen wij U graag. Hetzij in de winkel, hetzij bij U thuis. Bij ons is alles mogelijk.

Als Marmoleum Specialist en Novilon Friend zijn wij totaalaanbieder van alle Forbo producten, dus naast linoleum en vinyl ook naaldvilt, flotex-tapijt en schoonloopsystemen.

Sinds enkele jaren lenen wij onze vakkennis ook uit aan collega-woninginrichters, om op free-lance basis Marmoleum, Novilon, PVC en PVC-stroken te installeren.

 

 

 

flashgallery
 
contact